Ontluikend

Sri Lanka


Deel deze pagina!
twitter     facebook    

Verschuifbericht!

Van Aa tot Zet opent nieuwe deur!
 

Reisbureau Van Aa tot Zet, bekend van haar authentieke reizen op maat en naar bijzondere bestemmingen laat weten te gaan verschuiven. Verschuiven? Van Aa tot Zet is gevestigd aan de Jan Deckersstraat 29 in Heeze en heeft momenteel haar voordeur aan de voorzijde van het pand wat ook bekend staat als het Oude Postkantoor. Vanaf 1 juli a.s. zal de toegangsdeur verschuiven naar de achterzijde.

Anne Hiddink-van Spreeuwel, eigenaar van Van Aa tot Zet licht toe “Een verschuifbericht inderdaad, want een verhuisbericht zou ik het zeker niet noemen. Alleen onze ingang is anders geworden. Dat doen we ook met een reden; de gesprekken die we met onze klanten hebben voorafgaand aan de reis zijn zo belangrijk voor de informatie en de benodigde voorpret, dat we merken dat er behoefte is om meer op afspraak te gaan werken. Voorheen kon iedereen binnenlopen en aanschuiven, maar aangezien het steeds drukker wordt, kunnen we zo niet alle klanten optimaal helpen. We werken nu meer op afspraak, zodat we zeker alle tijd kunnen nemen voor onze klanten en samen een geweldige reis kunnen uitstippelen. Daarom verplaatsen we onze ingang naar de andere zijde, zodat het ook voor onze klanten duidelijker is dat we veelal op afspraak werken.”

Een (vrijblijvende) afspraak maken om te zien wat voor bewonderenswaardige bestemmingen Van Aa tot Zet biedt is eenvoudig te doen via info@vanaatotzet.nl of www.vanaatotzet.nl Natuurlijk kan er ook gebeld worden met 040-2265855


Grensverleggend
Van Aa tot Zet staat bekend om op maat gemaakte reizen naar mooie bestemmingen zoals Borneo, Indonesië, Maleisië, Mozambique, Sri Lanka, Tanzania, Zimbabwe, Zuid-Afrika en voor duikreizen, en laat met trots weten dat er op termijn meer bestemmingen bij gaan komen.  “Er komen nog meer geweldige bestemmingen bij”, knikt Anne enthousiast, zodat we onze klanten nog meer mooie plekjes kunnen laten zien”.

Reislustige acties

Naast de verschuiving van de toegangsdeur en de uitbreiding van de bestemmingen kondigt Van Aa tot Zet ook weer diverse social media acties aan deze zomer en dit najaar.   “We willen onze passie voor reizen en voor mooie bestemmingen delen om iedereen enthousiast te maken over het reizen en dat doen we onder andere door verrassende acties op social media”, zegt Peer van Spreeuwel. Op de hoogte blijven en ook kans maken op bijvoorbeeld leuke reisgadgets of mooie reisboeken, volg ons dan op Facebook; www.facebook.com/vanaatotzet.


Verschuifbericht!